Meniu
Your Cart

Rochii si Fuste

Rochii traditionale si fuste cu motive traditionale croite si cusute manual. Aceste rochii si fuste sunt executate dupa profilul specfic fiecarei zone romanesti. Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate cu broderii si cusaturi romanesti.
Model: Frumoasa
Fusta traditionala model Frumoasa. Broderia este lucrata manual. *Produs personalizat brodat si lucrat manual in Romania...
380 Lei 500 Lei
Model: valnic gorjanu
Fusta traditionala model Valnic Gorjanu. Broderia este lucrata manual. *Produs personalizat brodat si lucrat manual in Romania...
550 Lei
Model: roate
Fusta traditionala model Roate. Broderia este lucrata manual. *Produs personalizat brodat si lucrat manual in Romania...
350 Lei
Model: Daria
Rochie traditionala romaneasca Daria zona Muntenia este cusuta manual cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei rochii traditionale romanesti este panza topita. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din ata d..
1.200 Lei
Model: 01
Rochia traditionala Sanzaiene dinb zona Munteniei este cusuta manual cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei rochii traditionale romanesti este panza topita. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din ata de bumb..
900 Lei
Model: MOTO-0033
Rochie stilizata traditionala cu maneca scurta model Lacramioara verde cu auriu. Lucrata din panza topita.*Lungime rochie 100 cm...
200 Lei 450 Lei
Model: MOTO-0042
Rochia este cusuta manual cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei rochii traditionale romanesti este panza topita. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din ata de bumbac, melana si fir de matase.Lungime rochie ..
200 Lei 420 Lei
Model: 03
Fusta din panza alba tesuta manual, bumbac 100%. Cusuta cu ata din bumbac...
550 Lei
Model: MOTO-0150
Rochia este cusuta manual cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei rochii traditionale romanesti este panza topita. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din ata de bumbac, melana si fir de matase.*Inclus si cord..
500 Lei
Model: MOTO-105
Produs deosebit, realizat 100% manual de la panza pana cusaturi.Aceasta rochie este din panza tesuta manual la razboi, exact cum o faceau stramosii nostrii. Trandafirii sunt cusuti manual din ata de cea mai buna calitate. Include cordonul cu care se poate lega in talie. Este potrivita de purtat atat..
1.150 Lei
Model: MOTO-0038
Rochia este cusuta manual cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei rochii traditionale romanesti este inul. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din ata de bumbac, melana si fir de matase.*Produs personalizat.Lu..
695 Lei
Model: MOTO-0123
Fusta realizata din stofa plisata. Broderia este lucrata manual. Fusta are 2 buzunare. * Lungimea fustei - 55 cm..
350 Lei
Afişare 1 - 12 din 19 (2 pagini)