Meniu
Your Cart

Rochii si Fuste

Rochii traditionale si fuste cu motive traditionale croite si cusute manual. Aceste rochii si fuste sunt executate dupa profilul specfic fiecarei zone romanesti. Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate cu broderii si cusaturi romanesti.
Model: roate
Fusta traditionala model Roate. Broderia este lucrata manual. *Produs personalizat brodat si lucrat manual in Romania...
350 Lei
Model: Daria
Rochie traditionala romaneasca Daria zona Muntenia este cusuta manual cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei rochii traditionale romanesti este panza topita. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din ata d..
1.200 Lei
Model: 01
Rochia traditionala Sanzaiene dinb zona Munteniei este cusuta manual cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei rochii traditionale romanesti este panza topita. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din ata de bumb..
700 Lei
Model: 03
Fusta din panza alba tesuta manual, bumbac 100%. Cusuta cu ata din bumbac...
450 Lei
Model: MOTO-0084
Fusta din stofa neagra lucrata manual cu motive din portul popular romanesc.* Lungimea fustei - 56 cm..
350 Lei
Model: MOTO-0150
*Inclus si cordon cu care se poate strange in talie.Rochia este cusuta manual cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei rochii traditionale romanesti este panza topita. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din at..
359 Lei
Model: MOTO-0038
Rochia este cusuta manual cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei rochii traditionale romanesti este inul. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din ata de bumbac, melana si fir de matase.*Produs personalizat.Lu..
450 Lei
Model: MOTO-105
Produs deosebit, realizat 100% manual de la panza pana cusaturi...
800 Lei
Model: MOTO-0033
Rochie stilizata. Lucrata din panza topita. Lungime rochie 100 cm...
350 Lei
Afişare 1 - 12 din 18 (2 pagini)