Meniu
Your Cart

Costume populare


Model: MOTOC-07
Costum popular lucrat manual cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestui costum popular traditional romanesc este panza alba, bumbac 100% si postav. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din ata de bumbac, melana..
1.700 Lei
Model: MOTOC-07
Model Zona ArdealCostum popular lucrat manual cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestui costum popular traditional romanesc este panza alba, bumbac 100% si postav. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din ata ..
1.100 Lei
Model: MOTOC-07
Model Zona MoldovaCostum popular lucrat manual cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestui costum popular traditional romanesc este panza alba, bumbac 100% si postav. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din ata..
1.250 Lei
Model: MOTOC-07
Model Zona BanatCostum popular lucrat manual cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestui costum popular traditional romanesc este panza alba, bumbac 100% si postav. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din ata d..
1.200 Lei
Model: MOTOC-010
Model Zona GorjCostum popular lucrat manual cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestui costum popular traditional romanesc este panza alba, bumbac 100% si postav. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din ata de..
1.200 Lei
Model: MOTOC-06
Model Zona MunteniaCostum popular lucrat manual cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestui costum popular traditional romanesc este panza alba, bumbac 100% si postav. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din at..
1.200 Lei
Model: 05
Costumul de botez Adina contine: ie, poale, catrinta, vesta si opincute...
350 Lei
Model: 02
Costumul de botez Andreea contine: ie, poale, catrinta, vesta, opincute si batic...
350 Lei
Model: 01
Costumul de botez Edi contine: camasa din panza alba, pantaloni, opincute, brau, vesta si caciula...
350 Lei
Model: 03
Costumul de botez Maia contine: ie, poale, catrinta, vesta, opincute si batic...
350 Lei
Model: 04
Costumul de botez Natalia contine: ie, poale, catrinta, vesta, opincute si batic...
350 Lei
Model: 01
Costumul de botez Timea contine: ie, poale, catrinta, vesta, opincute si batic...
350 Lei
Afişare 1 - 12 din 18 (2 pagini)