Meniu
Your Cart

Oferte speciale

Model: Costum Miresica
Model Zona OlteniaCostum traditional Miresica din zona Oltenia este cusut manual cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestui costum traditional este panza topita. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din ..
1.000 Lei 1.200 Lei
Model: Frumoasa
Fusta traditionala model Frumoasa. Broderia este lucrata manual. *Produs personalizat brodat si lucrat manual in Romania...
380 Lei 500 Lei
Model: Bobocel
Model Zona MunteniaIe traditionala Bobocel, bluza este brodata manual si este cusuta cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei ii traditionale romanesti este panza topita. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din..
520 Lei 600 Lei
Model: Bujor Rosu
Model Zona BanatIe traditionala Bujor Rosu, bluza este brodata manual si este cusuta cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei ii traditionale romanesti este panza topita. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din..
550 Lei 700 Lei
Model: Cruciulita Rosie
Model Zona MunteniaIe traditionala Cruciulita Rosie, bluza este brodata manual si este cusuta cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei ii traditionale romanesti este panza topita. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de cal..
550 Lei 800 Lei
Model: Daiana
Model Zona BanatIe traditionala Daiana, bluza este brodata manual si este cusuta cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei ii traditionale romanesti este panza topita. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din ata..
550 Lei 700 Lei
Model: Frumoasa
Model Zona MunteniaIe traditionala Frumoasa, bluza este brodata manual si este cusuta cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei ii traditionale romanesti este panza topita. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate di..
539 Lei 650 Lei
Model: Frumusete
Model Zona OlteniaIe traditionala Frumusete, bluza este brodata manual si este cusuta cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei ii traditionale romanesti este panza topita. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate di..
550 Lei 700 Lei
Model: Macesica
Model Zona OlteniaIe traditionala Macesica, bluza este brodata manual si este cusuta cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei ii traditionale romanesti este panza topita. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din..
520 Lei 700 Lei
Model: Oara
Model Zona MunteniaIe traditionala Oara, bluza este brodata manual si este cusuta cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei ii traditionale romanesti este panza topita. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din at..
495 Lei 750 Lei
Model: Panseluta
Model Zona OlteniaIe traditionala Panseluta, bluza este brodata manual si este cusuta cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei ii traditionale romanesti este panza topita. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate di..
440 Lei 700 Lei
Model: Primavara
Model Zona OlteniaIe traditionala Primavara, bluza este brodata manual si este cusuta cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei ii traditionale romanesti este panza topita. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate di..
473 Lei 600 Lei
Afişare 1 - 12 din 37 (4 pagini)