Meniu
Your Cart

Oferte speciale

Model: Camasa Casual Mov
Camasa Casual Mov este cusuta manual cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei camasi traditionale romanesti este panza alba, bumbac 100%. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din ata de bumbac, melana si fir de ..
400 Lei 780 Lei
Model: Ciresica
Model Zona MoldovaCamasa nationala Ciresica este cusuta manual cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei camasi traditionale romanesti este panza alba, bumbac 100%. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din ata de..
400 Lei 700 Lei
Model: Constantin
Model Zona BanatCamasa nationala Constantin este cusuta manual cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei camasi traditionale romanesti este panza alba, bumbac 100%. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din ata de..
500 Lei 880 Lei
Model: Camasa nationala Strugure
Model Zona OlteniaCamasa nationala Strugure este cusuta manual cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei camasi traditionale romanesti este panza alba, bumbac 100%. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din ata de..
450 Lei 780 Lei
Model: Roxana
Model Zona MoldovaCostum popular tradtional romanesc de femei din zona Moldovei.Costumul este compus din: ie, poale (fusta) si fota.Produs personalizat brodat si lucrat manual in Romania.RecomandariPentru o pastrare indelungata recomandam spalarea manuala. ..
1.500 Lei 2.800 Lei
Model: Giubea nationala
Model Zona TeleormanGiubea nationala, cusuta manual cu grija si migala. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate.RecomandariPentru o pastrare indelungata recomandam spalarea manuala*Produs personalizat brodat si lucrat manual in Romania...
1.300 Lei 2.800 Lei
Model: Aurul Fericirii
Model Zona MunteniaIe nationala Aurul Fericirii, bluza este brodata manual si este cusuta cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei ii traditionale romanesti este panza topita. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitat..
450 Lei 780 Lei
Model: Buchetele Iubirii
Model Zona OlteniaIe nationala Buchetul Iubirii, bluza este brodata manual si este cusuta cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei ii traditionale romanesti este panza topita. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitat..
900 Lei 1.200 Lei
Model: Drum de Maci
Model Zona BanatIe nationala Drum de Maci, bluza este brodata manual si este cusuta cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei ii traditionale romanesti este panza topita. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din ..
700 Lei 1.100 Lei
Model: Duta
Model Zona MunteniaIe nationala Duta, bluza este brodata manual si este cusuta cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei ii traditionale romanesti este panza topita. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din ata d..
400 Lei 930 Lei
Model: Fir de matase
Model Zona MunteniaIe nationala Fir de matase, bluza este brodata manual si este cusuta cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei ii traditionale romanesti este panza topita. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate ..
460 Lei 980 Lei
Model: Ioana
Model Zona MunteniaIe nationala Ioana. Bluza este brodata manual si este cusuta cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei ii traditionale romanesti este panza topita. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din ata ..
680 Lei 880 Lei
Afişare 1 - 12 din 58 (5 pagini)