Meniu
Your Cart

Costume populare femei


Model: MOTOC-08
Model Zona BanatCostum popular lucrat manual cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestui costum popular traditional romanesc este panza alba si bumbac 100%. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din ata de bumbac..
1.200 Lei
Model: MOTOC-09
Model Zona GorjCostum popular lucrat manual cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestui costum popular traditional romanesc este panza alba si bumbac 100%. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din ata de bumbac,..
1.400 Lei
Model: MOTOC-100
Costum popular lucrat manual cu grija si migala. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din ata de bumbac, melana si fir de matase.Costumul popular este compus din fusta si sacou.Acestea se pot cumpara si separatFusta - 200 leiSacou - 2..
400 Lei
Model: MOTOC-11
Model Zona MunteniaCostum popular lucrat manual cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestui costum popular traditional romanesc este panza alba si bumbac 100%. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din ata de ..
1.300 Lei
Model: MOTOC-11
Costumul este compus din sacou schileresc si pantaloni. *Fiecare element se poate comanda si separat...
1.200 Lei
Model: MOTOC-11
Pantaloni populari lucrati manual cu grija si iscusinta care poarta numele dupa denumirea celui care i-a inventat in anii 1900, Dinca Schileru, un taran deputat din zona Gorjului...
300 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)