Meniu
Your Cart

Ie femei maneca lunga


Model: Bujor Rosu
Model Zona BanatIe traditionala Bujor Rosu, bluza este brodata manual si este cusuta cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei ii traditionale romanesti este panza topita. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din..
550 Lei 700 Lei
Model: Daiana
Model Zona BanatIe traditionala Daiana, bluza este brodata manual si este cusuta cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei ii traditionale romanesti este panza topita. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din ata..
550 Lei 700 Lei
Model: Frumusete
Model Zona OlteniaIe traditionala Frumusete, bluza este brodata manual si este cusuta cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei ii traditionale romanesti este panza topita. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate di..
550 Lei 700 Lei
Model: Buchetele Iubirii
Model Zona OlteniaIe nationala Buchetul Iubirii, bluza este brodata manual si este cusuta cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei ii traditionale romanesti este panza topita. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitat..
1.200 Lei
Model: Drum de Maci
Model Zona BanatIe nationala Drum de Maci, bluza este brodata manual si este cusuta cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei ii traditionale romanesti este panza topita. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din ..
950 Lei
Model: Ioana
Model Zona MunteniaIe nationala Ioana. Bluza este brodata manual si este cusuta cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei ii traditionale romanesti este panza topita. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din ata ..
848 Lei
Model: Maci Infloriti
Model Zona BanatIe nationala Maci Infloriti, bluza este brodata manual si este cusuta cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei ii traditionale romanesti este panza topita. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate di..
970 Lei
Model: Melania
Model Zona OlteniaIe nationala Melania. Bluza este brodata manual si este cusuta cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei ii traditionale romanesti este panza topita. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din ata..
650 Lei
Model: Melisia
Model Zona MunteniaIe nationala Melisia, bluza este brodata manual si este cusuta cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei ii traditionale romanesti este panza topita. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din at..
500 Lei 680 Lei
Model: Mihaela
Model Zona ArdealIe nationala Mihaela, bluza este brodata manual si este cusuta cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei ii traditionale romanesti este panza topita. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din ata ..
650 Lei
Model: Neta
Model Zona GorjIe nationala Neta, bluza este brodata manual si este cusuta cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei ii traditionale romanesti este panza topita. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din ata de bu..
850 Lei
Model: Nicolita
Model Zona MunteniaIe nationala Nicolita. Bluza este brodata manual si este cusuta cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei ii traditionale romanesti este panza topita. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din a..
650 Lei
Afişare 1 - 12 din 96 (8 pagini)